فایل ها 071

فایل,جزوه,سوال دانشگاهی,پاورپوینت

فایل ها 071

فایل,جزوه,سوال دانشگاهی,پاورپوینت

پژوهش تعاریف و نظریه های سازگاری شغلی و شایستگی سازمانی


پژوهش-تعاریف-و-نظریه-های-سازگاری-شغلی-و-شایستگی-سازمانی
پژوهش تعاریف و نظریه های سازگاری شغلی و شایستگی سازمانی
فرمت فایل دانلودی: .doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 25
حجم فایل: 182 کیلوبایت
قیمت: 20000 تومان

توضیحات:
دانلود تحقیق با موضوع تعاریف ونظریه های سازگاری شغلی و شایستگی سازمانی،
در قالب word و در 25 صفحه، قابل ویرایش.


بخشی از متن:
اشتغال برای ادامه زندگی و بقای جامعه ضرورتی اجتناب ناپذیر است. زندگی هر فرد از طریق کارکردن تامین می شود و خود کفائی هر کشور به میزان و نوع عملکرد شاغلین آن بستگی دارد. تحقیقات متعدد موید این واقعیت هستند که اولا با افزایش بیکاری، فساد شدت می یابد و ثانیا اشتغال مناسب ورضایت شغلی موجب نشاط و شادابی انسان می گردد. در واقع محیط کار خانه دوم انسان است. پیداست که این محیط همچون محیط خانه باید برآورنده حداقلی از نیاز های روحی و روانی افراد باشد تا ضمن کسب درآمد به ارتقای دانش حرفه ای خود پرداخته و صادقانه کارمی کنند.
احتمالا قسمت عمده ای از زندگی هر کس صرف شغلش می شود که می تواند به صورت دلخواه یا به اجبار باشد. پژوهش ها نشان می دهد که خشنودی شغلی با بهداشت روانی،امید به زندگی طولانی تر ارتباط دارد.همچنین ویلنت دریافت که کارکردشغلی خوب با کارکرد سالم در بسیاری از زمینه های زندگی در ارتباط است(ساپینگتون،ترجمه: برواتی،1379).
اما سازگاری شغلی چیست و چگونه می توان به آن دست یافت؟ این مسأله ای است که بسیاری افراد با آن دست به گریبانند. چه افراد جویای کار که می خواهند برای اولین مرتبه محیط کار را تجربه کنند و چه کسانی که سالهاست در حرفه خود مشغولند و از مشکلات آن رنج می برند.
از عوامل مربوط به ایجاد هماهنگی در کار سازگاری شغلی است. رضایت، محرک رفتار ترمیم و بازسازی است و نارضایتی، محرک رفتار سازگار است. در بعضی موارد، عدم تطابق بین نیازهای یک شخص و مزایای محیطی چشمگیر می باشد و شخص باید به اجبار طریق سازگاری را در پیش بگیرد (دیویس و لاف کوئیست، 1984).
سازگاری شغلی برای ادامه اشتغال موفقیت آمیز عامل مهمی به شمار می رود. هر فردی انتظا دارد که اشتغال به کار مورد نظر، خشنودی و سلامت و اعتبار برای فرد تأمین نماید و نیازهای اولیه اش را برطرف سازد. در زمینه سازش شغلی تعاریف زیادی ارائه شده است. می توان گفت سازش شغلی ترکیب و مجموعه ای از عوامل روانی و غیر روانی می باشد (شفیع آبادی، 1381).


فهرست مطالب:
سازگاری شغلی
تعاریف سازگاری شغلی
انواع سازگاری فرد-محیط
عوامل موثر بر سازگاری شغلی
پیامد های سازگاری شغلی
پیامد های عدم سازگاری شغلی
نظریه های مرتبط با سازگاری شغلی
مدیریت استراتژیک منابع انسانی
استراتژی¬های مدیریت منابع انسانی
و . . .
رفرنس درون متنی دارد
منابع دارد

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.